Geen producten (0)

Over ons

 

Hallo mijn naam is Eva Kramer en ik ben een echte knutsel-frutsel :) ik geniet enorm van om creatief bezig te zijn!

Lichaam en geest ontspannen is erg fijn!

 

Je zult hier het meeste gehaakte dingen en schilderijen gaan vinden op de website. Ik kan onmogelijk alles zelf dragen, gebruiken en ophangen in huis. Dus vandaar dat ik deze webshop ben opgestart. Omdat ik zoveel maak en haak kan ik groter inkopen en ontvang ik hiervoor de nodige korting. Graag wil ik jullie mee laten genieten in deze korting. Ik kan enkel alleen  in 'grotere' hoeveelheden inkopen dus ik kan helaas geen enkele bollen bestellen. Maar de korting die het meebrengt maakt dat je vaker alweer 2 bollen 'voor niets' hebt, gezien de korting en de normale prijs ;) dus nog lang niet zo slecht....

Wel is er een levertijd van 2-3 (werk)dagen. Dat betekend dus vandaag voor 14:00u besteld overmorgen in huis in de meeste gevallen. 

 

Zoals jullie zien is deze website nog niet helemaal klaar...maar alles wat nodig is, doet het nu en ik wil iedereen die gebruik wilt maken van de aantrekkelijke prijzen gelijk laten meedelen hierin :)

ondertussen, haak, schilder ik hier weer verder aan de website, dus er zal nog wel het een en ander aan toegevoegd worden :)

 

Naast dit alles run ik ook een brocante webshop, ik vind het namelijk ook heerlijk om oude meubels te pimpen...maar daarvoor verwijs ik graag even door naar de website (www.onbetaalbaarbrocante.nl)

 

Voor nu wens ik iedereen veel inspiratie toe en heel wat creatieve uurtjes !

 

Lieve groet,

 

Eva Kramer

Janice EVE

 

P.s. : Heb je vragen ? stuur dan gerust even een mailtje naar info@janiceeve.be

Wij maken gebruik van 🍪kies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle 🍪kies zoals omschreven in onze privacy- en 🍪kieverklaring.