Geen producten (0)

Over Ons

 

 
Mijn naam is Eva Kramer en ik heet u van harte welkom in mijn webshop.  

Janiceeve is ontstaan vanuit mijn passie voor garen, in combinatie met het blij willen maken van mensen. Mijn hart gaat dus niet alleen uit naar mooie kwaliteitgarens, maar ook naar u! 
 
In de shop kunt u prachtige garens vinden voor al uw creaties, en regelmatig staan er leuke aanbiedingen waar u van kunt profiteren. En wilt u verrast worden? Hou dan de shop goed in de gaten. Ik maak graag verrassingspakketten, waarbij u kunt rekenen op kwaliteit, maar u de inhoud van het pakket niet weet. Dit in de hoop u een echte "cadeau-ervaring" te bezorgen bij het openmaken van het pakket. 
 
Doordat ik ieder pakket met zorg en liefde inpak, kan het bij extreme drukte gebeuren dat de verzending van uw pakket ietsje langer duurt. Deze toewijding is voor mij het meest belangrijk. Niet de kwantiteit, maar de kwaliteit staat voorop! Daarmee kunt u ervan verzekerd zijn dat uw pakket zeer zorgvuldig is samengesteld.
 
Als u vragen heeft over producten,  of uw bestelling, of misschien kunt U een product niet vinden in mijn webshop? Neemt u dan contact met mij op. Dan kunnen we samen kijken of ik u kan helpen.
 
 
Voor nu alvast heel veel kijkplezier :)
 
liefs Eva🌸
 

 

Wij maken gebruik van 🍪kies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle 🍪kies zoals omschreven in onze privacy- en 🍪kieverklaring.