Geen producten (0)
Geen producten (0)

Eva’s Brianna Stola

€ 29,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Eva's Brianna Stola

 

Eva kan ook breien, alleen is Eva niet zo snel met breien hahaha, ik vertelde aan Vonne wat ik ging maken en dat ik dus een brei ontwerp wilde maken. Dus ik vertelde Vonne over mijn ontwerp en hoe ik hem wilde gaan maken....en Vonne is dus gelijk in de breinaalden gekropen en maakte dus van mijn ontwerp gelijk de Brianna Stola brei tutorial! Lief hè! 
Dus voor de verandering eens een brei ontwerp van Eva in plaats van een haak ontwerp ;)

 

Hier kun je de tutorial vinden:

Rechtshandig:

https://youtu.be/TyurylWm0Aw?si=1huifvYHbCRHVpqb

linkshandig:

https://youtu.be/VuJwmsgzupI?si=wXd9IQTTM92uRwPM

Het pakket bevat 10 bollen Alpina 8, genoeg om deze prachtige Brianna Stola te breien! Er zijn geen breinaalden in het pakket in begrepen, mocht je deze graag erbij willen, dan zijn deze voor een kleine meerprijs mee te bestellen. Geef dit dan aan in het balkje "BREINAALDEN".

 

Voor nu wens ik jullie heel veel breiplezier samen met Vonne, wij verheugen om jullie versies online voorbij te zien komen :)

 

  • 100 g - 60 m
  • 30% wol, 70% acryl
  • naalddikte 8 - 9

 

Wij maken gebruik van 🍪kies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle 🍪kies zoals omschreven in onze privacy- en 🍪kieverklaring.