Geen producten (0)
Geen producten (0)

De HippieTippie Ketting Pakket

€ 14,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

De HippieTippie Ketting Pakket,

 

TIJDELIJK ZIJN DE AQUA BLAUWE GETOONDE VEREN UITVERKOCHT. WANNEER U DIT PAKKET BESTELD, ONTVANGT U EEN  VERGELIJKBARE VEREN  MAAR ZONDER FAZANT VEERTJE.

 

Met dit pakket kun je 3 mini mandala’s haken voor aan een ketting. De 5 verschillende patronen zullen 1 voor 1 verschijnen op het YouTube kanaal van Vonnes Creaties.

Haak jij ook gezellig mee samen met Vonne ?

En welke kleuren combi kies jij ?!? Show graag jullie foto’s op de groep :)

 

De eerste tutorial zal a.s. Vrijdag 9 oktober verschijnen op haar YouTube kanaal en de andere zullen in de week erna verschijnen. De linken er naartoe kun je straks hier in de beschrijving gaan vinden.

 

Wat zit er in het pakket :

- 3 ringen

- 3 mini catona’s (10gram)

- veertjes

- kwastjes

- bedels

- bevestigings ringen

-  sleutelringen

- kraaltjes

- waxkoord

 

OPTIONEEL kun je een rondbektang bijbestellen!

 

Kortom genoeg om 3 leuke mini mandala’s te maken, voor een ketting, tashanger, raamhanger, sleutelhanger en ga zo maar door...wees creatief!!

 

LET OP!! De pakketten worden zorgvuldig 1 voor 1 ingepakt na bestelling. Omdat we geen idee hebben hoeveel ze gekocht gaan worden houden we 2/3 werkdagen LEVERTIJD aan. We streven er naar om alles zo snel mogelijk te verzenden!!

Wij maken gebruik van 🍪kies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle 🍪kies zoals omschreven in onze privacy- en 🍪kieverklaring.