Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hapinezzz Stola pakket

€ 37,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Happinezzz Stola pakket

 

Ga jij ook deze fleurige Happinezzz Stola haken ?

Binnenkort komt de video  tutorial van deze stola online op het YouTube kanaal van Mikes Creatieve Wereld. Kijk hier beneden alvast naar de unboxing van het garen. Deze stola wordt met 11 bollen Chunky Monkey van Scheepjes gehaakt in 8 ontzettende fleurige kleurtjes. Het pakket is alleen verkrijgbaar in deze kleuren combinatie. Bij dit pakket ontvang je GRATIS een haaknaald van KnitPro.

 

Wil jij toch een andere kleurencombinatie maken, dan kun je de bollen ook los bestellen, kijk voor de hoeveelheden dan even naar de unboxing van Mikes Creatieve Wereld!

LINK NAAR DE UNBOXING :

https://youtu.be/excIYzjz68w

LINK NAAR DE TUTORIAL :

 

https://youtu.be/xEilpice_qw

 

LINK NAAR CHUNKY MONKEY LOS :

https://www.janiceeve.be/webshop/haak--brei-garens/scheepjes/chunky-monkey/detail/271/chunky-monkey.html

 

 

Voor nu wens ik jullie heel veel haakplezier samen met Mike!

 

Mike en ik zouden het heel erg leuk vinden om jullie versies te bewonderen op Facebook en/of Instagram, als je ons dan even tagged op Facebook  - @michaelwassenaar - @evakramer en op Instagram - @mikescreatievewereld - @janiceeve6 en als je hashtags gebruikt - #evilcrochetsisters - #happinezzzstola dan hoeven we geen enkele te missen! We zien uit naar jullie versies !

 

Liefs Mike en Eva

Wij maken gebruik van 🍪kies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle 🍪kies zoals omschreven in onze privacy- en 🍪kieverklaring.