Geen producten (0)
Geen producten (0)

OUTLANDER Blanket Omslagdoek “ Scrumptious “

€ 23,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

OUTLANDER Blanket omslagdoek " SCRUMPTIOUS "

ACRYL VERSIE 

Ben jij er klaar voor ? Op zaterdag 11 maart komt de video tutorial van deze Blanket omslagdoek online op het YouTube kanaal van Mikes Creatieve Wereld en kun je deze omslagdoek gezellige samen met Mike gaan maken :) op het moment dat de tutorial online staat kun je hier ook de link er naartoe vinden :

Video LINK :

https://youtu.be/skv_UfPdIFk

 

 

Op dit moment gaat de PRE-SALE in van de pakketten, zodat je zeker bent dat je pakket in huis is als de turorial online komt.*

De PRE-SALE loopt vanaf NU t/m woensdag 8 maart.

 

Wat ontvang je in dit pakket:

- 6 bollen Scrumptious  garen van Scheepjes

- 2 metalen knopen

OPTIONEEL kun je tegen meerprijs een houten haaknaald mee bestellen, geef dit aan in het keuzebalkje.

 

 MET DIT GAREN WERK JE  3 DUBBELDRAADS op NAALD 9 mm, en gewoon volgens het patroon van Mike met dezelfde haaknaald!! In totaal haak je voor deze versie 40 toeren.

 

Alle pakket worden donderdag 9 en vrijdag 10 maart verstuurd!

 

LET OP!! Mocht je nog andere producten bij dit PRE-SALE bestellen, dan worden deze pas 9 en 10 maart verstuurd, Hou er ook rekening mee wanneer je er iets bij besteld dat je pakket vertraging kan oplopen en dus vertraagd kan aankomen!

Mike en ik zouden het heel leuk vinden om jullie varianten voorbij te zien komen op Facebook en/of Instagram :) Dus het zou leuk zijn als jullie ons taggen met @mikescreatievewereld en @janiceeve6 en als je hashtags gebruikt #evilcrochetsisyers #outlanderblanketomslagdoekjaniceeve 

We zien uit naar al jullie versies voorbij te zien komen.

 

Heel veel haakplezier gewenst!!

 

Liefs Mike en Eva 

 

* de pakketten worden optijd verstuurd, maar we blijven afhankelijk van PostNL en Bpost of deze optijd leveren.

 

Acrylgaren gemaakt van 50% Gerecycled Polyester (plastic flessen) en 50% Acryl.

Wij maken gebruik van 🍪kies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle 🍪kies zoals omschreven in onze privacy- en 🍪kieverklaring.