Geen producten (0)
Geen producten (0)

OUTLANDER Shoulder Coat (Truly Scrumptious)

€ 39,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

OUTLANDER Shoulder Coat 

( truly Scrumptious 50% Gerecycled Polyester (plastic flessen) en 50% Acryl )

 

Wat leuk dat je komt kijken hier en hoogst waarschijnlijk dus ook de Outlander Shoulder Coat gaat maken :)


Mike van Mike's Creatieve Wereld heeft er weer een schitterende video tutorial van gemaakt op zijn YouTube kanaal! Op zaterdag 1 april (nee geen grap ;) zal deze online komen op zijn kanaal en zal

hiervan ook de link hier komen te staan!

LINK VIDEO TUTORIAL :

 

Op dit moment gaat de pre-sale in en deze loopt t/m woensdag  29 maart. Tijdens deze pre-sale ontvang je GRATIS* een houten haaknaald, om lekker in de OUTLANDER STIJL te blijven :) Na de pre-sale zal er een optie komen om de haaknaald tegen meerprijs mee te bestellen.

Alle  pakketten worden op donderdag 30 maart en vrijdag  31 maart verstuurd**

Je ontvangt :

9 bollen Truly Scrumptious

6 metalen knopen

en tijdens de pre-sale de houten haaknaald

DEZE VERSIE WORDT HELEMAAL HETZELFDE GEHAAKT ZOALS IN DE VIDEO TUTORIAL IS TE ZIEN. ALLEEN WORDT DE TRULY SCRUMPTIOUS VERSIE DUBBELDRAADS GEHAAKT OP HAAKNAALD 9 MM. VOOR DE FRANJES HEB IK 2 DRADEN OOK PER RRANJE GEBRUIKT.

Mike en ik zouden het leuk vinden om jullie versies ook voorbij te zien komen! Zou je ons dan willen taggen op Facebook @michaelwassenaar en @evakramer en op Instagram @mikescreatievewereld en @janiceeve6 en mocht je ook hashtags gebruiken #evilcrochetsisters #outlanderschouldercoatjaniceeve

Wij hopen dat je heel veel plezier gaat hebben bij het maken van de Outlander Shoulder Coat en zien er naar uit om al jullie versies te mogen zien!

 

Liefs Mike & Eva...

 

p.s. Hou er rekening mee dat als je meerdere producten besteld dat je pakket vertraging kan oplopen en dat alles pas verstuurd wordt op donderdag en vrijdag ;)

 

* 1 haaknaald per bestelling

** wij blijven afhankelijk van de levering van PostNL en B-post maar doen aan onze kant er alles aan dat alles optijd verstuurd wordt!

Wij maken gebruik van 🍪kies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle 🍪kies zoals omschreven in onze privacy- en 🍪kieverklaring.