Geen producten (0)
Geen producten (0)

Haakpakket Stone Washed Minerals

€ 45,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Haakpakket Stonewashed Minerals

 

In dit pakket ontvang je 10 bollen Stonewashed MINERALS in de door jou gekozen kleur, kies daarvoor in het kleurenbalkje jouw kleur! Bij dit pakket ontvang je eeen leuke projecttas om je bolletjes in op te bergen GRATIS!

 

Ik haakte met 1 pakket de Lost in Time omslagdoek van mijo crochet. Mijn doel is ca. 85cm lang (zonder kwast gemeten) en ca. 217 cm lang. Het patroon hiervan kun je vinden onder de volgende link:  https://mijocrochet.files.wordpress.com/2017/03/lost-in-time-dutch.pdfhttps://mijocrochet.files.wordpress.com/2017/03/lost-in-time-dutch.pdf

Ik haakte  de omslagdoek met haaknaald 4 mm, deze is niet inbegrepen bij het pakket, maar is los bij te bestellen voor een meerprijs, geef dit dan even aan in het balkje HAAKNAALD.

???????????????????????????????????? ???????????????? ???????? ???????????????????????????????????????????? ????????????


Maar je kunt er natuurlijk ook iets anders mee maken!

 Heel veel haak of brei plezier  gewenst!

Wij maken gebruik van 🍪kies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle 🍪kies zoals omschreven in onze privacy- en 🍪kieverklaring.