Geen producten (0)
Geen producten (0)

Lampenkap Plantenhanger (2 stuks)

€ 18,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Lampenkap Plantenhanger

( 2 stuks !!)

 

Hey wat leuk dat je hier komt kijken voor een pakket om mee te gaan haken met Miranda :)

Je kunt met dit pakket samen met Miranda 2 lampenkap plantenhangers maken.

 

WAT ZIT ER IN DIT PAKKET :

- 4 ringen 10 cm

- 4 ringen 15 cm

- 2 houten ringen

- 2 bollen Eco Cotton van Lammy Yarns

Het is mogelijk om tegen meerprijs een haaknaald bij te  bestellen. Geef dit dan aan in het balkje van haaknaald.

 

Je kunt voor de Lampenkapjes Plantenhanger  je eigen kleuren combinatie maken, geef in het balkje "kleur 1" en "kleur 2" aan welke kleuren je graag ontvangt!

 

De pre- sale van deze pakketten loopt van 5 t/m 19 juni en alle pakketten worden van 20 t/m 23 juni verstuurd. We nemen wat extra tijd voor de verzending vanwege toch de vertraagde post leveringen bij PostNL om er zeker van te zijn dat de pakketten optijd arriveren bij iedereen. 

In het handwerkcafe van Maak het met Miranda, kun je gezellig mee gaan haken op 28 en 29 juni om deze leuke Lampenkap Plantenhanger te haken!

Hier beneden de link naar haar kanaal, wordt alvast abonnee van haar kanaal en druk op het belletje zodat je gelijk een melding krijgt als de workshop van start gaat!

https://youtube.com/@MaakhetmetMiranda

Hopelijk mogen we vele van jullie begroeten in het gezelligste handwerkcafe!

 

We zouden het leuk vinden om al jullie versies en kleurencombinaties te bewonderen op Facebook en/of Instagram! Als je wat post wil je dan de volgende hashtags gebruiken zodat we geen enkel exemplaar hoeven te missen #lampenkapplantenhanger #maakhetmetmiranda #janiceeve @maak_het_met_miranda @janiceeve6 en als je ons nu helemaal blij wilt maken, post ze dan zeker even in onze Facebook groepen!

Maak het met Miranda Facebook groep:

https://m.facebook.com/groups/haakhetmetmiranda/?ref=share

Janice EVE Facebook groep:

https://m.facebook.com/groups/149120232271869/?ref=share

 

Liefs Miranda en Eva

 

LET OP!! Mocht je nog andere artikelen erbij bestellen, houd er dan rekening mee dat deze pas meegestuurd worden met de leveringen van deze pakketten!!

Ook interessant

Wij maken gebruik van 🍪kies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle 🍪kies zoals omschreven in onze privacy- en 🍪kieverklaring.