Geen producten (0)
Geen producten (0)

Surprise pakket Flower Bag

€ 26,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Mini - Cal Flower Bag

Laat instappers pakketten :)

laat jij je verrassen en ga je toch meehaken aan deze leuke tas samen met Mike ? 

Dan kun je nu een SURPRISE versie bestellen met wat extra korting ! De pakketten zijn de prijs inclusief verzending, dus geen extra verzendkosten erbij !!

HOU ER WEL REKENING MEE DAT DE PAKKETTEN MAANDAG 19 april en DINSDAG 20 april PAS VERSTUURD WORDEN, dus echt laat instappers pakketten!

Maar wees gerust de 3 delen van de mini-Cal blijven gewoon online staan bij het YouTube kanaal van Mike’s Creatieve Wereld!!

 

Solid Versie : € 26,50

Colour Versie : 28,50

 

Je mag bij de extra info 1 kleur zetten die je NIET mooi vindt en 1 kleur die juist WEL mooi vindt.

 

Doe jij nog lekker mee op het laatste moment? Dan wens ik je al heel veel haakplezier toe en show jullie WIP’s en tassen graag in de Facebook groep van Janice EVE of via instagram. 

Gebruik ook de #flowerbag #flowerbagmike #flowerbagjaniceeve #flowerbagsolid zo kunnen we sneller jullie mooie versies online vinden en bewonderen!!

 

Heel veel plezier !!

Liefs Eva

Wij maken gebruik van 🍪kies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle 🍪kies zoals omschreven in onze privacy- en 🍪kieverklaring.