Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Verrassings pakket GEEL

€ 25,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Verrassingspakket 

 

In dit pakket wordt je verrast met allemaal verschillende soorten bolletjes. Je kunt een kleur aangeven of gaan voor het multicolor pakket. Ieder pakket wordt na bestelling pas ingepakt en iedere pakket is dus verschillend (ook als je 2x dezelfde kleur besteld), om het verrassingseffect te behouden ;)

 

Wat kun je verwachten ?

 

Als je de winkelwaarde optelt van het pakket ben je goedkoper uit als dat je al de bolletjes los zou bestellen. Dus doe daar ook je voordeel mee!

In dit pakket wordt je verrast met allerlei leuke bolletjes verschillend van soort, maar allemaal in de kleurteint die je gekozen hebt. Dus die goed combineerbaar zijn met elkaar qua kleur!

We zijn benieuwd wat voor creaties zullen gemaakt worden door jullie, feit is dat met zo'n verrassingspakket allerlei nieuwe creaties ontstaan. Dit pakket is ook leuk te gebruiken voor het freeform haken! Maar natuurlijk voor alles leuk te gebruiken en je maakt in 1 klap kennis met allerlei andere  soorten bolletjes.

 

Zoals al eerder gezegd, de pakketjes worden per keer ingepakt en het is dus niet mogelijk om 2 dezelfde pakketten te leveren, mocht je meer van een bepaalde bol of kleur willen, stuur dan een emailtje met het gewenste aantal, kleur en soort naar info@janiceeve.be en dan kunnen we daar een losse bestelling voor maken.

 

*** WOL ALLERGIE ***

Het is onmogelijk om alle wensen mee te nemen in een verrassings pakket, maar mocht je een allergie hebben voor wol, geef dit dan aan in de "extra informatie" bij het afronden van de bestelling, dan zullen we ervoor zorgen dat er geen bolletjes in gaan die wol bevatten. Mocht het niet lukken de informatie voor de wol, dan mag je het ook emailen naar info@janiceeve.be.

 

N.B. : De foto ś van de kleuren zijn maar een indicatie - de pakketten zijn random dus nooit hetzelfde!