Geen producten (0)
Geen producten (0)

Beenwarmers No. 1 TWEED

€ 6,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Beenwarmers No.1 TWEED

 

Ga je gezellig met Vonne mee haken ? In deze nieuwe haak tutorial gaat ze je meenemen om deze fantastische beenwarmers te haken! Super leuk en lekker warm aan je benen voor de komende winter. Geen luxe in deze dure dagen met de idioot hoge energie prijzen toch?!

Hier vindt je de tutorial van Vonnes Creaties :

 

https://youtu.be/5gu1AWZHi9s

 

 

In dit pakket ontvang je 5 bollen No.1 tweed in de kleur naar keuze, geef in het kleurenbalkje even aan welke kleur je graag zou ontvangen voor deze leuke beenwarmers.

Vonne haakt deze beenwarmers met haaknaald 6,5 mm. Deze is NIET inbegrepen bij het pakket, maar kan optioneel erbij meebesteld worden. Vink dan ook even het vakje haaknaald aan.

 

Voor nu wensen Vonne en ik je heel veel haakplezier toe en hopelijk mogen we jullie exemplaren gaan bewonderen op Facebook en/of Instagram. Vergeet je ons niet even te hashtaggen zodat we ze niet hoeven te missen? #vonnes_creaties #janiceeve #kiddomom #beenwarmersno.1tweed

 

 

Wij maken gebruik van 🍪kies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle 🍪kies zoals omschreven in onze privacy- en 🍪kieverklaring.