Geen producten (0)
Geen producten (0)

De Pon Pon Spencer van Vonnes Creaties

€ 24,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Pon Pon  Spencer van Vonnes Creaties

 

Wat heeft Vonne weer een super leuk ontwerp gemaakt met deze draadjes! Ga jij weer gezellig meehaken samen met Vonne? Hier  kun je je eigen kleurencombi maken van de Pon Pon Spencer van Vonne! We zijn nu al benieuwd naar alle kleurige versies van jullie!

 

link naar de videotutorial :

https://youtu.be/cqZPcMMe1_4

 

 

 

kies per soort garen welke kleur je graag wilt ontvangen met behulp van de kleurenbalkjes. Als je geen hoeveelheden aangeeft ontvang je de hoeveelheid die Vonne heeft gebruikt.

Vonne gebruikt haaknaald 6,5 mm, deze is niet inbegrepen bij het pakket, maar is wel voor een meerprijs hier mee te bestellen, geef dit even aan in het haaknaald balkje.Het zou super leuk zijn als je jouw versie met ons deelt op Facebook en/of Instagram. Tag je ons even met @vonnes_creaties en @janiceeve6 en als je de #ponponspencer #vonnescreaties #kiddomom gebruikt kunnen we al jullie versies bewonderen en hoeven we geen enkele te missen!!

 

Heel veel haakplezier samen met Vonne!

 

 

LET WEL EVEN OP! Pakketten zullen vanaf komende week uitgeleverd gaan worden. Maar hou rekening met Sinterklaas en dat het door de drukte wat langer kan duren voordat je pakketje er is.

Wij maken gebruik van 🍪kies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle 🍪kies zoals omschreven in onze privacy- en 🍪kieverklaring.