Geen producten (0)
Geen producten (0)

Vogel op een stokje

€ 12,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Vogel op een stokje

 

Hebben jullie die leuke vogeltjes gezien bij Vonnes Creaties? Binnenkort op dinsdag 16 mei komt de tutorial online op haar YouTube kanaal! Zodra deze online staat zal hier in de webshop de link er naartoe volgen.

link naar de tutorial :

 

Het pakket is voldoende om 2 vogeltjes te maken!

Voor NU START de PRE-SALE van de pakketten ervoor. De Pre-sale loopt tot en met vrijdag 12 mei. Alle bestellingen worden 10,11 en 12 mei verzonden. En nog iets leuks, Wiebe de man van Vonne heeft allemaal handgemaakte stokjes gemaakt voor de vogeltjes. Ze zijn zelfs gesigneerd door hem. Maar wees snel want OP=OP wat betreft de stokjes, we doen dit naar volgorde van binnenkomst bestelling!

Het is mogelijk om andere dingen hierbij mee te bestellen, maar hou er rekening mee dat alle bestellingen pas 10,11 en 12 mei verzonden worden.

 

Wat krijg je in dit pakket :

- 3 bollen Hawaï 4 

- 2 paar oogjes

- 10 gram Catona

- stokje* ( zolang de voorraad  strekt OP=OP)

EXCLUSIEF vulling en haaknaald 4 mm. Een haaknaald is eventueel tegen meerprijs bij te bestellen, geef dit dan aan in het keuze balkje. Geef eveneens aan welke kleur je graag ontvangt voor de vogeltjes!

 

Vonne en ik wensen jullie heel veel haakplezier!

Wij maken gebruik van 🍪kies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle 🍪kies zoals omschreven in onze privacy- en 🍪kieverklaring.