Geen producten (0)

Corona Mededeling

 

 

Prijzen
Alle prijzen op deze website zijn in euro's inclusief BTW en zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of drukfouten. Aangezien het bijwerken van de voorraad na een bestelling niet altijd direct zichtbaar is op de website, kan het voorkomen dat het product wat u bestelt, reeds UITverkocht is. Als uw bestelling in dat geval betaald is, ontvangt u het gehele bedrag retour. U kunt dan geen aanspraak maken op het product. 

Bezorgen
De producten kunnen door u worden afgehaald of opgestuurd. Als U de producten wilt ophalen, dient U hiervoor een ophaal afspraak te maken met ons. 

Pakketpost Kleine artikelen, maximaal 50x50x100 cm en niet zwaarder zijn dan 10 kg (incl. verpakking), kunnen  via de Post NL verstuurd worden (eigen risico koper). De verzendkosten bedragen € 3,95 per pakket. Voor pakketten tot 30 kg geldt een prijs van €. 13,-. Voor brievenbuspost van maximaal 38x2x3 cm en niet zwaarder dan 2 kg (incl. verpakking) zijn de kosten €3,95. Deze verzendkosten gelden voor Nederland. De kosten van verzending per post naar het buitenland zijn op aanvraag. Mocht de bestelling om wat voor reden dan ook retour gestuurd worden, zijn ook deze verzendkosten voor rekening van de koper.

JANICE EVE is niet verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen die ontstaan door transport via derden of eigen vervoer van de klant.

Betaling
Bij het afhalen van producten kunt u ter plaatse betalen (contant) Bij verzending van producten van JANICE EVE dient u de producten vooraf te betalen inclusief de verzendkosten. Zolang het product niet volledig betaald is blijft het eigendom van JANICE EVE.

 

Retour
Via de website/webwinkel bestelde artikelen kunnen retour gestuurd worden binnen 7 werkdagen na ontvangst. Het retour moet vooraf schriftelijk aangemeld worden via info@janiceeve.be en het product dient zorgvuldig verpakt en onbeschadigd bij  JANICE EVE aan te komen. Beschadigde of gebruikte artikelen nemen wij niet retour! Verzendkosten van retouren zijn altijd voor rekening van de koper. Deze retourregeling van bestellingen via webwinkel geldt alleen voor artikelen die via  PostNL afgeleverd worden. Artikelen die afgehaald worden  kunnen niet retour gestuurd worden. 

Aansprakelijkheid
JANICE EVE aanvaardt als leverancier geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door gebruik, verkeerd gebruik of misbruik van onze producten.

Afbeeldingen en teksten
Afbeeldingen en teksten van onze website mogen niet zonder onze toestemming gebruikt worden. Teksten en prijzen zijn onder voorbehoud van drukfouten. Het kan zijn dat de kleuren in de werkelijkheid iets afwijken van de weergave op uw scherm, omdat elk scherm zijn eigen instellingen heeft. JANICE EVE is niet aansprakelijk voor afwijkingen op de foto's.

Privacy Policy
Als u een bestelling plaatst, hebben wij de gevraagde gegevens nodig om uw bestelling af te handelen en contact met u op te nemen. JANICE EVE verstrekt uw persoonlijke gegevens NIET aan derden, die niet zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens.

Mocht u nog vragen/opmerkingen hebben m.b.t. de voorwaarden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.  

 Janice Eve, gevestigd in Essen, België

KvK nummer België: 820501.614.46

BTW-nummer: BE 0670.906.537

Wij maken gebruik van ­čŹ¬kies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle ­čŹ¬kies zoals omschreven in onze privacy- en ­čŹ¬kieverklaring.