Geen producten (0)
Geen producten (0)

Drifter BankCape (deel 2) pakketten

€ 29,50 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Omschrijving

Drifter BankCape (deel 2) Pakket

 

Tja, de drifter BankCape....vrij vertaald zwerver BankCape ????

Dit idee ontstond bij mij vanwege de hoge energie kosten, een verwarming hoger draaien is niet meer zo'n vanzelfsprekendheid, tel daar ook nog eens de duurder wordende boodschappen bij...tis om te janken! Dus toen dacht ik, we moeten  creatiever worden, de skills gebruiken die we hebben. En ja wij zijn toch allemaal haak-fanaten (of brei ;) Hoe kunnen we deze nu inzetten om er toch warmpjes bij te blijven zitten, hoe kunnen we genieten en dan dus ook nog eens geld besparen. Waarom maak ik geen heerlijke warme BankCape voor  op de bank voor wanneer het frisser wordt, en hoe doe ik dit leuk en toch betaalbaar? En toen werd dus dit idee geboren. Ik ging kijken voor 12 verschillende bollen die ik had liggen en een grote haaknaald 9 mm en in een mum van tijd haf ik deze heerlijke warme BankCape  om mij heen.

De naam heeft hij dus te danken aan de bijelkaar gescharrelde bollen die eigenlijk nog doelloos rond lagen "te zwerven".

Dit project kun je prima doen met eigen bollen. Maar voor diegene die willen heb ik een selectief aantal pakketten samen gesteld. De pakketten bestaan uit 12 bollen. 

- 3 x Tedresse

- 2 x Chunky Monkey 

- 2 x MELLY

- 1 x Montana

- 1 x Lollipop

- 1 x Mix Cake

- 1 x Crazy Color Cake

- 1 x Prestige


De verkoop waarden zit normaal rondom de € 40,00 NU dus voor € 29,50 en OP=OP!!

 

Vonne van Vonnes Creaties heeft er een FANTASTISCHE tutorial van gemaakt, zodat je knus mee kan haken aan deze leuke Drifter BankCape!

Haak je gezellig met haar mee? 
Hier de link naar de video tutorial op YOUTUBE :

 

https://youtu.be/MhmmYul_qB4 

EXUSIEF HAAKNAALD 9 mm  ( deze kan optioneel bijbesteld worden bij dit pakket, klik aan in het haaknaald balkje)

 

Op de foto's staan alle pakketten die er zijn. Je kunt NIET kiezen welk pakket je krijgt, maar zo heb je wel een idee wat je ongeveer kan verwachten. 

 

Hopelijk mogen we al jullie gekleurde versies snel bekijken op Facebook en/of Instagram

Hashtag je ons even met #vonnes_creaties #janiceeve6 #drifterbankcape #kiddomom 

 

HEEL VEEL HAAKPLEZIER WENSEN WIJ JULLIE !!

 

 

Wij maken gebruik van 🍪kies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle 🍪kies zoals omschreven in onze privacy- en 🍪kieverklaring.