Geen producten (0)
Geen producten (0)

Eva’s Hoody pakket

€ 36,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Eva's Hoody

 

Hoe geweldig is dat! Vonne is zo lief geweest om van mijn hoody een tutorial te maken, zodat ook jij deze heerlijke hoody nu kunt maken. Deze trui is gemaakt met de stapelstokjes steek, dus hij haakt lekker snel weg en in mum van tijd heb je een mooie warme knuffelige hoody!

De hoody is met 4 draden gehaakt, 3 draden Colour Crafter van Scheepjes en 1 draad Ambiance van Lammy Yarns, die laatste geeft je hoody een fluffy look en het maakt hem onwijs zacht en knuffelig! Ik zeg ideaal voor als het wat kouder is en vanwege de energie prijzen je de kachel niet zomaar 1 of 2 graadjes hoger zet. Dan kruip je gewoon lekker weg in deze hoody en blijf je mooi warm!

Geef in de balkjes even aan welke kleuren je wenst.

De Colour crafter zijn 3 verschillende kleuren, maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om 3 dezelfde kleuren aan te geven in de 3 keuze balkjes.

De ambiance is er in 2 kleurtjes, dus geef daar ook je voorkeur aan.

 

Voor de hoody zijn 3 verschillende haaknaalden maten gebruikt, deze zijn niet inbegrepen in het pakket, maar

kun je bijbestellen tegen een meerprijs, geef dit dan aan in de 3 keuze balkjes van de haaknaalden.

 

Link naar de tutorial van Vonne op Vonnes Creaties :

 

https://youtu.be/AGtsjKkPMvo

 

 

 

 

 

Ik wens jullie heel veel haakplezier toe samen met Vonne!

Wij zijn reuze benieuwd naar de kleurencombinaties  die jullie gaan maken! Wij zouden het SUPER leuk vinden als jullie je eigen versies showen in onze groepen op Facebook ( Janice EVE & Vonnes Creaties ). En als jullie het dan ook even hashtaggen met #evashoody #kiddomom @janiceeve6 @vonnes_creaties dan hoeven we geen enkel exemplaar te missen!

Hopelijk mogen we snel jullie versies bewonderen op Facebook en/of InstagramLieve haakgroetjes van Vonne & Eva

Wij maken gebruik van 🍪kies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle 🍪kies zoals omschreven in onze privacy- en 🍪kieverklaring.