Geen producten (0)
Geen producten (0)

Firenze voor de Graffiti Cardigan

€ 4,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Firenze 


LET OP !! Dit is geen compleet pakket, je kunt hier zelf het aantal bollen kiezen wat je denkt nodig te hebben. Zo kun je eventueel ook een kleiner kinderversje maken :)

 


Voor mijn Graffiti Cardigan gebruikte ik 5 bollen. En haakte het vest met een knitpro haaknaald 7 mm, deze is tegen meerprijs mee te bestellen, klik deze dan aan in het haaknaalden balkje.

Mijn vest is voor maat 36-38-40 geschikt, wil je een grotere maat maken dan adviseer ik per maand 1 bol extra. Wil je hem ook langer maken dan heb je ook een bol extra nodig, das natuurlijk hoeveel langer je hem wilt en de grote die je maakt.

hier beneden de plat gemeten maten van mijn vest :

breedte oksel tot oksel : 66 cm

mouw oksel tot pols : 43 cm

lengte schouder tot onderaan :  50 cm

 

Dit vest is gebaseerd op het stapelstokjes vest van maak het met Miranda.

Op mijn webblog kun je lezen/zien welke aanpassingen ik heb gemaakt voor dit vest. Hier beneden de link naar het blogje hierover : https://www.janiceevelife.be/webblog-mei-2023/1330974_de-graffiti-cardigan

 

 

 

 

Wij maken gebruik van 🍪kies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle 🍪kies zoals omschreven in onze privacy- en 🍪kieverklaring.