Geen producten (0)
Geen producten (0)

De Tenshi Omslagdoek

€ 21,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

De Tenshi Omslagdoek van Vonnes Creaties

 

Ga jij ook weer lekker mee haken met Vonne haar nieuwe tutorial van de prachtig ruime Tenshi Omslagdoek? Een heerlijk ruime omslagdoek, lekker als sjaal maar ook gewoon lekker voor om je heen op de bank :) Met 2 bollen Angela en 2 bollen Angela Multi, maak je deze prachtige doek al.

 

Hier vindt je de link naar de video tutorial  van Vonnes Creaties :


https://youtu.be/zK0oOltzAmk

 

 

Wat ontvang je in dit pakket?

- 2 bollen Angela Multi

- 2 bollen Angela

 

Vonne haakt hem op haaknaald 5 mm. Deze is niet inbegrepen bij het pakket, maar voor een meerprijs mee te bestellen. Geef dit dan even aan in het haaknaald keuze balkje.


Voor nu heel veel haakplezier gewenst samen met Vonne! We zijn benieuwd naar al jullie kleurige varianten, als jullie je versie delen willen jullie hem dan weer de volgende Hashtag geven ? Dan vinden we ze makkelijk terug en hoeven we geen versie te missen :)

#vonnes_creaties #detenshiomslagdoek #tenshi  #kiddomom

Wij maken gebruik van 🍪kies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle 🍪kies zoals omschreven in onze privacy- en 🍪kieverklaring.