Geen producten (0)
Geen producten (0)

O.M.S. Set - Ow My Sweetness

€ 14,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

O.M.S. Set Ow My Sweetness set

 

Met dit pakket kun je samen met Vonne van Vonnes Creaties mee gaan haken aan de hand van 2 video tutorials van Vonne. De 1ste video van de kol komt woensdag 14 december online en de tutorial van de muts komt vrijdag 16 december online. De linkjes naar de tutorials komen na publicatie hier in de beschrijving te staan.

 

De kol is in 2 versies te maken. Alleen met de Colour Crafter of optioneel kun je een bolletje PonPon mee bestellen om deze zoals Vonne laat zien in haar tutorial erbij te haken.

 

Linkjes naar de tutorials:

 

- 14 december kol :

https://youtu.be/9ycLdx4MFZo

- 16 december muts :

https://youtu.be/FF8MOzorjE8

In dit pakket ontvang je 4 bollen Colour Crafter in een kleur naar keuze. Maak je keuze in het kleuren balkje.

1 bolletje PonPon is tegen meerprijs bij te bestellen, maak daarvoor ook een keuze in het kleuren balkje.

In dit pakket is geen haaknaald inbegrepen, maar deze is tegen meerprijs ook mee te bestellen, je ontvangt dan een KnitPro Waves 7 mm.

 

 

 

 

Voor NU wens ik jullie al veel voorpret!! 
En mocht je jouw versie straks online via Facebook en/of Instagram delen. Willen jullie ons dan taggen met @vonnes_creaties en @janiceeve6 en hashtag vooral dan even #vonnescreaties #omssetjaniceeve #kiddomom  :) alvast bedankt om het ons wat makkelijker te maken, jullie versies straks terug te zien <3

 

 

Wij maken gebruik van 🍪kies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle 🍪kies zoals omschreven in onze privacy- en 🍪kieverklaring.